fbpx

Vállalkozás felsőfokon

Gratulálok, hogy elindultál a saját utadon! Biztos vagyok benne, hogy számos örömöd van a vállalkozásodban, de éppen ugyanennyi kihívással is jár a vállalkozásod fejlesztése. Ismerd meg a vállalkozásod fejlődésének 7 szintjét, tudd meg mire van szükséged, hogy a következő szintre léphess, és ismerd fel azokat a mintákat, amik megrekeszthetnek az adott szinten. Iktasd ki a buktatókat és törd át az üvegplafonod!

Időtartam: 10 alkalom

Rövid leírás

Amikor belevágunk a vállalkozásba, folyamatosan előre nem látott kihívásokkal szembesülünk és állandóan beleütközünk a saját korlátainkba.

A vállalkozás egy önismereti utazás is egyben, hiszen gyönyörűen rámutat az elakadásainkra és, hogy miben kell fejlődnünk.

Miközben megfejlődjük az elakadásainkat, fejlődik a vállalkozásunk is, ezáltal tudásunk és tálentumaink segítségével hozzájárulunk a világhoz. 

Ebben programban:

  • megismered a vállalkozás 7 szintjét
  • közösen meghatározzuk, melyik szinten van jelenleg a vállalkozásod
  • átbeszéljük, milyen lépések segítségével tudsz a következő szintre fejlődni
  • átbeszéljük az egyes vállalkozói szintek buktatóit és, hogyan tudod ezeket kezelni
  • megoldásokat keresünk az aktuális kihívásaidra
  • elkészítjük a vállalkozásod vízióját 
...az életem két jelentős területén indult el egy olyan inspiráló folyamat, mely az önismereten, Lena szuper technikáin át önmegértést adott. A beszélgetéseink végén mindig, kivétel nélkül érzelmileg, mentálisan gazdagabbnak, ambíciókkal telve, energikusabbnak éreztem magam..."
Szekeres-Derján Dòra:
Òvoda pedagògus
"Amikor Lenával találkozom, megszűnik a külvilág. Olyan nyugodt és bizalmi légkört teremt a jelenlétével, hogy erősnek érzem magam. Elég erősnek, hogy szembenézzek önmagammal. Így születnek céljaimhoz új lehetőségek."
CSORDÁS KRISZTA
Kineziológus
"Alapvetően egy nyitott személyiség vagyok és 5-6 éve foglalkozom önfejlesztéssel. Egy ponton viszont azt éreztem, hogy szükségem van valakire, aki átlendít, akitől megkapom azt a pluszt, amit egyedül nem találok....és ekkor jött Lena, "véletlen" találtam rá. A lehető legjobb döntés volt részt venni a coachingon Lenánál, hihetetlen fejlődésen és változáson mentem keresztül ez idő alatt és még nincs vége. Egy kicsit újjászülettem és azt érzem, hogy most végre leomlottak a régi falak és végre tiszta alapokra tudok építkezni. Hatalmas köszönet és hála."
Kaposi Zsófia
Vállalkozó

Jelentkezés