Oldal kiválasztása

Üdvözöllek! 
Lena vagyok.

Segítek megtalálni az ÉLETFELADATOD, ami olyan új utat mutat meg számodra, hogy minden nap örömmel és lelkesedéssel kelsz ki az ágyból.  Készítünk egy ÉLÉNK VÍZIÓT, amely térképként fog szolgálni az utadon, és megmutatom azokat a sikerszokásokat, amelyek segítségével, magabiztosan haladhatsz előre a CÉLJAID felé!

A coaching nemcsak kihívás, de szerelem is számomra, mert csodálatos érzés látni, amikor az emberek önmagukra találnak és kitárják a szárnyaikat. 

FÓKUSZOM: Támogatlak az életfeladatod megtalálásában, ezt követően segítek megalkotni a legélénkebb víziód, végül elkísérlek az utazásodon egészen a célig. Tudod mi történik az út során? Megtalálod önmagad, rendeződnek az emberi kapcsolataid, minden nap lelkesen kelsz ki az ágyból, lelkileg és fizikailag kiegyensúlyozottá válsz, és anyagilag is stabilizálódsz, miközben azt teszed, amit szeretsz.

Fontos számomra, hogy ügyfeleim nehézségeikre más szemszögből is képesek legyenek rálátni, felismerjék elakadásaikat, megtalálják magukban a változáshoz szükséges erőforrásokat és mindezt lehetőségeikkel összehangolva tovább tudjanak lépni. Igazodni tudok klienseim saját tempójához, személyiségéhez, így támogatva őket életük egy szakaszán.

Úgy gondolom mindenki keresi a saját életében a saját hangját, a saját útját, az érvényesülési lehetőségeket és mindenki szeretne értéket hagyni maga után az életben. 

Mi aCoaching?

 

 

A coaching egy olyan támogató strukturált beszélgetés, amely segít szembenézni a mindennapi élethelyzetek kihívásaival valamint segít felismerni a lehetőségeidet és a benned lévő erőforrások aktivizálásával segít megoldásokat találni a problémáidra, így minden nehéz helyzetből ki tudod hozni számodra a legtöbbet, ezáltal fejlődik a világszemléleted a személyiséged és a szokásaid és szemléleted megváltoztatásával célirányosan eljutsz a számodra fontos dolgokhoz.

 

Miben nyújt neked segítséget aCoaching?

 

A coaching folyamatban az általad kitűzött, illetve megfogalmazott cél elérése érdekében feltárjuk a jelenlegi helyzeted minden nehézségét és a gátló tényezőket, majd kidolgozunk egy cselekvési tervet, amivel meg tudod tenni a megfelelő lépéseket a kívánt cél vagy az adott probléma megoldása érdekében. Tehát a folyamat rólad szól, a te gondolataidról, nehézségeidről, céljaidról, félelmeidről, körülményeidről és mivel személyre szabott a folyamat, így a neked legmegfelelőbb megoldások megszületését segítem elő ebben a támogató folyamatban.

 

 

Mire számíthatsz éshány alkalomra lesz szükség?

 

 coaching folyamat egy kb 2-12 alkalomból álló beszélgetés sorozat.

Miután lefektetjük a kereteket, hogy valóban hatékony folyamatot tudjunk elindítani és megnézzük ki tud e alakulni a megfelelő bizalom, ami alapfeltétele a folyamat sikerességének. Fontos, hogy bármilyen bizonytalanságod van, merj nyíltan kérdezni és jelezni, ha valamin változtatni szeretnél. Fontos, hogy egy folyamaton belül egy céllal tudunk dolgozni, így el kell döntened, mi a legégetőbb téma, ami a hétköznapokban foglalkoztat.  Az én felelősségem, hogy a beszélgetést irányítsam, folyamatosan fókuszban tartva az elérendő célt. A Tiéd, hogy amiben az ülések során megállapodunk, azt véghez vidd, megvalósítsd.

HÁNY ALKALOMRA LESZ SZÜKSÉG?

Hogy hány alkalomra lesz szükségünk, az a személyiséged és a témád függvénye. Ha egy dilemmát akarsz megoldani 2-4 alkalom, célfókuszú folyamatnál 4-8 alkalom egy fejlődéses folyamatnál 8-12 alkalom lehet szükséges.

A coaching által magabiztosabb, erősebb tudatosabb leszel és hasonló dilemmákat egyedül is könnyedén fogsz tudni megoldani.

Az ülések gyakorisága általában 2 hét, viszont a folyamat célja alapján lehet hetente vagy 3 hetente is találkozni. Az egyes ülések időtartama 60-120 perc igény szerint.

 

Tudunkegyütt dolgozni?

 

MIRE NE SZÁMÍTS?

 A coaching nem tanácsadás – tehát nem adhatok tanácsot, mert hiszem és tudom, hogy a saját életednek Te vagy a szakértője és ami másnak működik, az nem biztos, hogy neked is beválik.

 A coaching  nem terápia – tehát múltból származó traumákkal és elakadásokkal nem tudunk dolgozni, ilyenkor javasolt egy szakpszichológus felkeresése. Mi csak a jelennel és a jövővel tudunk dolgozni. 

MILYEN KÉRDÉSEKBEN KÉRHETED A SEGÍTSÉGEMET?

 • Útkeresés, életcél megtalálása
 • Kiégés, karrierváltás
 • Vállalkozásindítás, vállalkozásfejlesztés
 • Vezetővé válás
 • Időmenedzsment, személyes hatékonysággal kapcsolatos kérdések
 • Sikerszokások beépítése

Továbbiinformáció

 

 MILYEN ESETEKBEN NEM TUDUNK EGYÜTT DOLGOZNI?

Nem vállalhatom az együttműködést, ha az alábbi esetek közül bármelyik fennáll (ilyen helyzetben kérlek fordulj segítségért a megfelelő egészségügyi szakemberhez):

 • Pszichiátriai kezelés alatt állsz.
 • Pszichológiai, mentális és/vagy neurológiai problémára gyógyszert szedsz.
 • Diagnosztizált szenvedélybetegséged van (alkohol, drog, stb.).

MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?

Válassz engem, ha:

 • Egy megnyugtató személyiségre van szükséged.
 • Ha úgy érzed nem látod tisztán a helyzeted és szükséged van valakire, aki címkézés nélkül elfogad és a számodra legjobb megoldást segít megtalálni.
 • Kész vagy energiát fektetni a saját céljaid elérésébe.

 

DÍJAZÁS:

A coaching ülések hossza 60-120 perc

Life coaching online vagy személyesen:  10.000 Ft/60 perc

Ezt vagy személyesen fizeted a találkozás során, vagy  utalhatod az ülést követően.

 • Az üléseket elsősorban online a saját otthonod vagy irodád kényelméből élvezheted, ezáltal időt spórolva magadnak.
 • Személyes coachingra a következő helyszíneken van lehetőség előzetes egyeztetés alapján: Abod, Edelény, Kazincbarcika, Miskolc, Debrecen

misszióm

“Segítek megtalálni az ÉLETFELADATOD, ami olyan új utat mutat meg számodra, hogy minden nap örömmel és lelkesedéssel kelsz ki az ágyból.  Készítünk egy ÉLÉNK VÍZIÓT, amely térképként fog szolgálni az utadon, és megmutatom azokat a sikerszokásokat, amelyek segítségével, magabiztosan haladhatsz előre a CÉLJAID felé!

Hírlevél