fbpx

Ismerj meg!

Üdvözöllek, Menzel Lena vagyok – A 4 tudatossági szint megfejlődésének specialistája.
 

Az én specialitásom az, hogy értékteremtő vállalkozóknak, vezetőknek és kivételes embereknek segítek a TUDATOS ÖNFEJLESZTÉSBEN.

Ha szeretnél a világhoz hozzájárulni, értékteremtő vállalkozást vezetni, továbbá mindemellett személyesen és spirituálisan fejlődni, akkor jó helyen jársz.
 

Life & business coach, mentor,  vállalkozásfejlesztő, és segítő vagyok.

Röviden a történetem: Hamburgban születtem. Magyarországon nőttem fel egy természetközeli tanyán, ahol nem volt víz és áramellátás. Introvertált csendes gyerek voltam.  A természetközeli gyerekkor megélését követően környezetkutató ökológusként végeztem.

Egy Bio vállalkozásban dolgoztam 8 évet minőségbiztosításban, és termékfejlesztésben. Részt vettem a munkaerő kiválasztásban, a marketing feladatokban és a logisztikában, miközben vezetőként is helytálltam.

Kislányom születése után, már nem találtam a munka- és a magánélet közötti egyensúlyt, úgy éreztem a munkámban kiégtem, és anyaként sem tudom úgy megállni a helyem, ahogy szerettem volna. Így válaszút elé kerültem.

Világ életemben a biztonság volt a legfontosabb számomra, de éreztem, hogy döntést kell hoznom. Megtettem. Több mint 2 év szorongás és frusztráció után kiléptem a munkahelyemről és karriert váltottam. Mindezt nem tudtam volna végig csinálni, ha nem támogatnak nagyszerű coachok az utamon. Egyáltalán nem volt könnyű, de most is így döntenék.

Most már elmondhatom, hogy azzal foglalkozom, amit igazán szeretek és mindeközben úgy alakítom az időmet, hogy a családomra és a saját céljaimra is tudjak fókuszálni.

Tehát mivel is foglalkozom jelenleg?

Amikor az emberek megkérdezik mi a foglalkozásom általában 2 féle reakciót váltok ki. Az egyik felük legyint és azt mondja: „Ja egy újabb coach.”, a másik felük pedig nem tudja mit jelent a coach.

Úgy gondolom teljesen mindegy minek hívom magam, a lényeg az, hogy mint segítő miben tudlak támogatni az utadon. Aki eddig hozzám fordult az tudja, hogy nem egy egyszerű coach vagyok, hanem az a személy, aki megért hol tartasz és tudja mi a következő lépés, mert én magam is végig jártam az utam.

Introvertált visszahúzódó gyerek voltam. Mindig meg akartam felelni másoknak. Kilógtam a sorból, persze próbáltam beolvadni, hogy elfogadjanak. Azt hittem, ha olyanná válok, mint a többiek, akkor szerethető leszek. Voltam már depressziós, voltam csalódott. Éltem meg kudarcokat, voltak pénzügyi nehézségeim. Viszont fejlődtem és erősödtem az évek során. Rátaláltam az életfeladatomra, és végre azt tehetem, amit igazán szeretek, és az lehetek, aki vagyok. Már nem akarok senkinek megfelelni.

Tehát amikor beleütközöl a nevembe

ha rendkívüli életre vágysz.

az egy jel, hogy ideje lépéseket tenni

"Ne engedd, hogy kialudjon a tüzed, hogy egymás után kihunyjanak pótolhatatlan szikráid a középszerűség, a habozás és a kétkedés reménytelen mocsarában. Ne hagyd, hogy a lelkedben élő hőst eleméssze a magányos kétségbeesés, ami elfogy, amikor úgy érzed, nem élhetsz olyan életet, amilyenre rászolgáltál és még csak esélyed sincs álmaid valóra váltására. Tiéd lehet a világ, amire vágysz. Létezik. Valódi. Lehetséges.
Ráadásul a Tiéd."

Ayn Rand

Küldetésem

Az én küldetésem, hogy végig kísérjelek az utadon, legyen szó karrierváltásról, az életfeladatod megtalálásáról, pénzügyi blokkjaid oldásáról, időmenedzsmentről, a víziód elkészítéséről vagy sikerszokások beépítéséről. Ha elkezdesz velem dolgozni, többé nem leszel ugyanaz az ember. Minden nap olvasok, és fejlesztem magam, hogy a legmagasabb szintű tudással támogassalak ezeken a területeken. Az emberek mindössze 3 %-a éri el a kitűzött céljait, a maradék 97% a 3% céljain dolgozik. Te mások céljainak elérésében akarsz asszisztálni vagy a saját céljaidat akarod végre megvalósítani?

Néha elég csak egy másik perspektíva és máris más fényben látod a problémádat. Az ügyfeleim teljes átalakuláson mennek keresztül, mindezt azért, mert felelősséget vállaltak az életükért és mertek segítségért folyamodni, amikor elakadtak. Elkötelezték magukat a fejlődés mellett. Ahol van cél, oda vezet út is. A legnagyobb adottságom, hogy látom ki vagy, hol tartasz és mi a következő lépés, hogy a saját utadat járhasd és olyan vezetővé válhass, akit szívesen követnek mások. Coacholtam óvónőt, anyukát, polgármestert, köztisztviselőt, katonát, egyetemistát, vezetőt, tanárt, egyetemi docenst és még sorolhatnám. Élmény volt látni, ahogy átalakult az életük, ahogy kivirágoztak.

Ha megszólított bármi ebben az írásban, akkor hozd meg

Magadért a döntést!

Kérd az első kötelezettségmentes konzultációs időpontodat és beszéljünk a lehetséges JÖVŐDRŐL!

"Lenánál a pénzügyi blokkoldás programon vettem részt, januári kezdéssel. Egy élmény volt a fejlődés útja, néhol könnyebb, néhol nehezebb. Egy kisebb tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. Az első alkalommal Lena megkérdezte, hogy mennyi pénz van a pénztárcámban. Egy picit szégyenkezve válaszoltam hogy semennyi. Ha volt is, azt azonnal eltüntettem onnan. Most, néhány hónap elteltével nem akkor vagyok nyugodt, ha üres a pénztárcám, hanem akkor, ha annyira tele van, hogy alig tudom összezárni. A múlt héten 1200 euró volt benne, és amikor ezt realizáltam magamban, akkor teljesen ledöbbentem. Eszméletlen jó érzés így visszatekinteni, hogy mekkora változás történt bennem és körülöttem néhány hónap alatt. Örök hála érte, Lena nélkül ez nem sikerült volna sosem, még úgy sem, hogy évek óta fejlesztem magam, mindig újabb és újabb életterületen. Köszönöm"
Kaposi Zsófi
Személyi edző
"Számomra az első modul segített elindulni az Élet felé. Hihetetlenül alacsony rezgésen voltam, amikor belevágtam. Egy hatalmas pofon utáni kilábalásból éreztem, hogy hiányzik valami az életemből. Maga az Élet. Az, hogy igen is szeressem magam, elfogadjam magam, ne legyen nehezemre minden egyes nap, ne csak túléljek, hanem megéljek! Szerettem volna fejlődni, ami által megtanulom kezelni magam, elfogadni magam és másokat,kiegyensúlyozottabban tudom nevelni a kisfiam, pozitív példát mutathatok neki és másoknak is. Majd felhívtam Lenat. Megbeszéltünk mindent és belevágtam. S hogy mit kaptam tőle? Egy teljesen más világ nyílt ki előttem. T**ürelmesebb lettem, boldog, kiegyensúlyozott, a problémákat megoldandó feladatként igyekszem kezelni és nem belehajszolni magam, hogy jajj most mi lesz... Javultak a kapcsolataim, hiszen elfogadóbb, megértőbb lettem. Tudok segíteni másoknak a megszerzett tudás által. Totál más emberként élem a mindennapjaimat, mint azelőtt. **S ez csodás dolog! Nagyon hálás vagyok Lenanak, hogy segített és segít mai napig. 100%-ban megbízható, őszinte, nagy tudással és hatalmas szeretettel! Köszönöm! 😊"
Mazurkáné Pekár Anikó
Szakápoló
"...miközben ezeket leírtam, eszembe jutott, hogy már most mennyit adott nekem a programod. A lány, akinek fogalma sem volt merre menjen, csak érezte, hogy nagyon nem jó az irány, kezd kivirágozni, kinyílni. Már vannak céljai, nagyok és picik is. Már **könnyebben befogadhatóak a nagy célok és álmok. ** Látom melyek azok az életterületek, ahol fejlődnöm kell. Látom, mik azok a félelmek, amik az elakadásaim mögött vannak. **Az új szokások keretet adnak a napjaimnak, ezek által is azt érzem, hogy tettem valamit a céljaimért. **Annyira sokat adtál már most nekem, és én ezért nagyon hálás vagyok!"
Varga Kitti
Személyi edző

Csatlakozz a zárt Facebook csoportomhoz!