Programok

Kiégés, útkeresés és életfeladat feltárás

Ha úgy érzed kiégtél, már nem találod a motivációt a hétköznapokban, vagy ha keresed az utad és egy mélyebb értelmet, ez a program segít a tisztánlátásban. Az Életfeladatod feltárásával ráléphetsz a Saját utadra. Segítségével megtalálhatod azt a hivatást, amiben kiaknázhatod egyedi értékeidet és képességeidet, örömödet leled benne, miközben hozzájárulsz a világhoz, és anyagi biztonságot is teremthetsz saját magad és a családod részére.  

Vállalkozás indítás

Amennyiben az Életfeladatod beteljesítéséhez saját vállalkozást szeretnél indítani, fogom a kezed a kezdeti lépésekben, és segítek elkerülni a leggyakoribb buktatókat. Segítek, hogy szembe tudj nézni az imposztor szindrómával, és más félelmekkel. Segítek a vállalkozói víziód elkészítésében, a helyes célok kitűzésében, és az akcióterv elkészítésében. Megismered a vállalkozói lét 7 szintjét, és megkapod az eszközöket, amivel megfejlődheted az első szinteket.

A kivételes emberek mindsetje

Megismered a 4 tudatossági szintet és azok működését. Elsajátítod mindazon gyakorlatokat, eszközöket és szokásokat, amiket a kivételes emberek használnak arra, hogy értéket teremtsenek, és a legmagasabb tudatossági szinten éljék az életüket. Ezzel a programmal a személyes és spirituális fejlődésedben egy olyan szintet tudsz elérni, aminek a segítségével függetleníteni tudod magad a nehezítő körülményektől, és ellenszélben is meg tudod valósítani az álmaidat.

Pénzügyi tudatosság és blokkoldás

Nem tudsz értéket teremteni, és kiegyensúlyozott életet élni, ha folyton aggódnod kell az anyagi helyzeted, és a globális események hatása miatt. Nem tudsz fejlődni, ha nem tudsz magadba invesztálni. A hiányos pénzügyi tudatosság és az alacsony pénzügyi érzelmi intelligencia sokak számára okoz fejtörést, amikor megjelenik ennek hatása a különböző életterületeken. Ahhoz, hogy fejlődni tudj személyesen, spirituálisan vagy a vállalkozásodban, oldanod kell a pénzügyi blokkjaidat, és ki kell alakítanod egy újfajta kapcsolatot a pénzzel. 

Maximális teljesítőképesség és hatékonyság

Ha értéket akarsz teremteni, és mindemellett szeretnéd megtartani az egyensúlyodat, akkor mindenképpen rendelkezned kell olyan szokásrendszerekkel, amelyek megóvják az egészségi állapotodat, mindemellett kihozzák belőled a maximális teljesítőképességedet. Ismerd meg a kronobiológiai típusodat és aknázd ki a fizikai és mentális teljesítőképességedet minden nap!

Vállalkozás felsőfokon

Gratulálok, hogy elindultál a saját utadon! Biztos vagyok benne, hogy számos örömöd van a vállalkozásodban, de éppen ugyanennyi kihívással is jár a vállalkozásod fejlesztése. Ismerd meg a vállalkozásod fejlődésének 7 szintjét, tudd meg mire van szükséged, hogy a következő szintre léphess, és ismerd fel azokat a mintákat, amik megrekeszthetnek az adott szinten. Iktasd ki a buktatókat és törd át az üvegplafonod!

Tudatos kapcsolatok

Önismereti fejlesztés a tudatosabb kapcsolatokért. Értsd meg önmagad és javíts a kapcsolataid minőségén. Ha megérted a viselkedések mögötti mintákat, és a 4 tudatossági szintet, kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatokat leszel képes kialakítani. Miután tisztában leszel önmagaddal, dolgozhatsz az önszereteten, önelfogadáson, a szüleiddel való kapcsolaton vagy a párkapcsolatodon. Tudatosabb szülő leszel, és virágzó baráti kapcsolataid lehetnek. Javulnak a munkatársi illetve üzleti kapcsolataid és megtanulsz magasabb szinten kapcsolódni másokkal. 

Kapcsolat

TELEFON

+36 30 611 2189

CÍm

3753, Abod Tóth út 36.