Programok

Kiégés/ Karrierváltás

Rövid leírás: Amennyiben úgy érzed kiégtél, és karrierváltáson goondolkodsz, segítek tisztán látni a helyzeted, és segítek feltérképezni a lehetőségeidet.

Életfeladat

Segítek megtalálni az ÉLETFELADATOD, ami olyan új utat mutat meg számodra, hogy minden nap örömmel és lelkesedéssel kelsz ki az ágyból.

Vízió

Készítünk egy ÉLÉNK VÍZIÓT, amely térképként fog szolgálni az utadon, és megmutatom azokat a lehetőségeidet, amiket eddig még nem tártál fel.

Pénzügyi blokkoldás

Mindegy milyen szám él a fejedben, amit szerinted el tudsz érni bevételként, tudd , hogy lekorlátozod magad. A pénzügyi blokkoldás arra hivatott, hogy ezeket a önkorlátozó hiedelmeket kiirtsd, és elérd végre a benned lévő potenciált.

Vállalkozásindítás

A vállalkozásindítás sokrétű és nehéz döntés. Ebben a programban átbeszéljük, mi mindent érdemes átgondolnod mielőtt belevágsz a saját vállalkozásodba.

Vállalkozásfejlesztés

Gratulálok, hogy elindultál a saját utadon. Biztos vagyok benne, hogy számos örömöd van a vállalkozásodban, de éppen ugyanennyi kihívással is jár egy vállalkozás vezetése.

Hatékonyságnövelés

Te is elgondolkoztál már azon, hogy akik sikeresek azoknak vajon mi lehet a titkuk? Mit csinálnak másképp?

TRANSZFORMÁCIÓS SIKERSZOKÁS PROGRAM

Ez a teljes transzformációs program segít kialakítani a sikerhez szükséged pozitív mindsetet, majd az önismereten keresztül megtanuljuk a megfelelő öngondoskodást. Kialakítjuk a hatékony időmenedzsmentet, és oldjuk a pénzügyi blokkokat. Ezt követően egy spirituális fejlődést célzunk meg és megkeressük az életfeladatod, ami által ki tudsz teljesedni.
 

Kapcsolat

TELEFON

+36 30 611 2189

CÍm

3753, Abod Tóth út 36.