fbpx

Pénzügyi tudatosság és blokkoldás

Nem tudsz értéket teremteni, és kiegyensúlyozott életet élni, ha folyton aggódnod kell az anyagi helyzeted, és a globális események hatása miatt. Nem tudsz fejlődni, ha nem tudsz magadba invesztálni.

A hiányos pénzügyi tudatosság és az alacsony pénzügyi érzelmi intelligencia sokak számára okoz fejtörést, amikor megjelenik ennek hatása a különböző életterületeken. Ahhoz, hogy fejlődni tudj személyesen, spirituálisan vagy a vállalkozásodban, oldanod kell a pénzügyi blokkjaidat, és ki kell alakítanod egy újfajta kapcsolatot a pénzzel. 

Időtartam: 12 alkalom

Rövid leírás

Amikor pénzről beszélünk, fontos megvizsgálni a pénzügyi érzelmi intelligenciánkat. Miért olyan fontos a pénzügyi tudatosságunk fejlesztése és a pénzzel kapcsolatos sebeink gyógyítása?

 • Egyrészt, mert gyakran hozunk rossz pénzügyi döntéseket a pénzzel kapcsolatos negatív érzések hatására.
 • Másrészt fel kell oldanunk a pénzzel kapcsolatos félelmeinket. frusztrációinkat, hogy szabadon tudjunk élni.

A program hatására:

 • Tisztán látod a pénzhez fűződő kapcsolatodat.
 • Megérted milyen pénztípusba tartozol, és milyen mintákat követsz.
 • Tudatos pénzügyi szokásokat fogsz beépíteni az életedbe.
 • Megnyílik a tudatod, ami által több és nagyobb lehetőségeket fogsz felismerni.
 • Többre fogod becsülni az életed és a pénzügyi helyzeted.
 • Feloldod a pénzügyi traumák nyomait.
 • Feloldod a pénzzel kapcsolatos önkorlátozó hiedelmeidet.
 • Megnöveled a kapacitásodat, ami által nagyobb bőség befogadására leszel képes.
 • Könnyedebben, és nagyobb örömmel fogod kezelni a pénzügyeidet.
"Amikor Lena említette a programot, azonnal tudtam, hogy erre van szükségem! Nem is csalódtam. Már az első két alkalom után éreztem a változást: **először a hozzáállásom változott meg: azok a helyzetek, amik idegesítettek korábban, nem tudtak többé felbosszantani. A pénzhez való viszonyomat sikerült megértenem, és a vágyott irányba változtatnom. **A programnak hála **kaptam egy kész rendszert, amelynek az elemei egymást erősítve át tudták törni a korlátaimat. Megértettem, hogy hogyan és mivel gátoltam magam eddig. **Majd miután Lena segítségével el tudtam engedni ezeket a hiedelmeket, megdupláztam a bevételemet. És ez még csak az út eleje. 🙂Ha még csak hezitálsz, hogy belevágj-e, akkor azt üzenem, hogy gondolj arra, mikor szeretnéd a bevételed dupláját a zsebedben látni?"
Utasi Csenge
Vállalkozó
"**Életem során számos fejlesztő feladatot, programot csináltam már. **Volt, hogy csak a megérzéseimre hallgatva fejlődtem, vagy spirituális tudatosságra invitáló megoldásokba ütköztem. ( kineziológus, könyvek, tükörmunka stb……) Mégis **az évek során, a bőség beengedése nehezen ment. ** Egy Facebook csoportba kérdésként tettem fel hogy ki hogyan fejleszti önmagát és a vállalkozását ,ekkor találtam rád. Megbeszéltük, hogy elsősorban a pénzügyi blokkok oldásával kezdem, elvégre ez egy óriási probléma számomra. Nagyon tetszett, hogy tudatosan volt felépítve, kaptam házi feladatokat is. A program alatt kiderült, hogy rossz berögződésekkel és hozott hitrendszerekkel működőm, amit nagyon nehéz lesz legyőzni. Tőled megkaptam az útmutatást. A munka nagy része az enyém. Nehéz időket élünk, nehéz pozitívnak lenni és teremteni. Ekkor előveszem a kis praktikáidat a fiókból, amik segítenek a jelenben maradni, amik segítenek a pozitív dolgokra fókuszálni. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek, hiszen a káosz az életembe mérséklődött. Megtanítottál a tudatosabb, szervezettebb életre, hogy becsüljem magamat és az időmet. Köszönöm!!!"
Széllné Csapó Orsolya
Vállalkozó
"Lenánál a pénzügyi blokkoldás programon vettem részt, januári kezdéssel. Egy élmény volt a fejlődés útja, néhol könnyebb, néhol nehezebb. Egy kisebb tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. Az első alkalommal Lena megkérdezte, hogy mennyi pénz van a pénztárcámban. Egy picit szégyenkezve válaszoltam hogy semennyi. Ha volt is, azt azonnal eltüntettem onnan. Most, néhány hónap elteltével nem akkor vagyok nyugodt, ha üres a pénztárcám, hanem akkor, ha annyira tele van, hogy alig tudom összezárni. A múlt héten 1200 euró volt benne, és amikor ezt realizáltam magamban, akkor teljesen ledöbbentem. Eszméletlen jó érzés így visszatekinteni, hogy mekkora változás történt bennem és körülöttem néhány hónap alatt. Örök hála érte, Lena nélkül ez nem sikerült volna sosem, még úgy sem, hogy évek óta fejlesztem magam, mindig újabb és újabb életterületen. Köszönöm!"
Kaposi Zsófia
Vállalkozó

Jelentkezés