fbpx

Kiégés, útkeresés és életfeladat feltárás

Ha úgy érzed kiégtél, már nem találod a motivációt a hétköznapokban, vagy ha keresed az utad és egy mélyebb értelmet, ez a program segít a tisztánlátásban. Az Életfeladatod feltárásával ráléphetsz a Saját utadra. Segítségével megtalálhatod azt a hivatást, amiben kiaknázhatod egyedi értékeidet és képességeidet, örömödet leled benne, miközben hozzájárulsz a világhoz, és anyagi biztonságot is teremthetsz saját magad és a családod részére.

Időtartam: 10 alkalom

Rövid leírás

A kiégés egy hosszú folyamat, és nem mindig ismerjük fel a jeleit. Mindenkinél lehetnek nehezebb időszakok, viszont nem árt tisztában lenni milyen jelei is vannak a kiégésnek, hogy időben felismerjük.

  1.  Állandó fáradtság: Amikor egész nap fáradtak vagyunk, és reggeltől estig kávéval próbáljuk szinten tartani az energiánkat, valamint állandó kedvtelenséget, és alvászavart észlelünk magunkon, akkor ezen változtatni kell.
  2.  Minden nehezünkre esik: Amikor minden feladatot nagy kihívásnak tekintünk, halogatjuk az elvégzésüket, valamint nem tudunk kapcsolódni a kollégákhoz, az szintén egy nagyon erős jele a kiégésnek.
  3.  Ha csak azért vagyunk egy cégnél vagy egy vállalkozásnál, mert még nem találtunk jobbat, de aztán csak telik-múlik az idő és leragadunk ezen a helyen, nagy valószínűséggel nem találunk semmilyen örömforrást, és nem fogunk tudni lelkesedni a munkánkért.
  4.  Semlegesség: Ha valaki a munkánk felől érdeklődik, és csak röviden válaszolunk, és kerüljük a témát, valamint kellemetlen érzések jönnek fel bennünk, nagy valószínűséggel, nem vagyunk a helyünkön.
  5.  Ingerlékenység: Ha azon kapjuk magunkat, hogy a munkahelyen és otthon is egyre türelmetlenebbek és frusztráltabbak vagyunk, akkor ez szintén egy intő jel, hogy valami nincs rendben.
  6. Szeretjük a munkánkat, viszont nem állít kihívások elé, nem tudunk általa fejlődni vagy nem tudjuk az egyedi értékeinket, képességeinket kamatoztatni, nem biztos, hogy a Saját utunkat járjuk. 
  7. Ha folyton azon aggódunk, hogyan éljünk túl, és megélhetési gondokkal küszködünk, valamint aggódással és szorongással töltenek el a világban végbemenő változások, akkor valószínűleg még nem találtad meg az életfeladatodat.

Ha magadra ismersz néhány pontban, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogyan tovább. Az Útkeresés és Életfeladat feltárás program, segít, hogy tisztán lásd, hogy a karrieredben/hivatásodban a megfelelő helyen vagy-e. Lehet, hogy bizonyos problémák megoldásával, vissza lehet hozni a munkában a lelkesedést és a motivációt. Aktivizáljuk a rejtett erőforrásaidat és megvizsgáljuk mi juttatott el a kiégés állapotába. Átbeszéljük egy lehetséges karrierváltás előnyeit, hátrányait vagy, ha esetleg vállalkozás indításban gondolkozol, akkor megnézzük, hogy mi lenne a számodra legideálisabb megoldás, hogy újra motivált legyél a munkádban és úgy érezd, hogy örömmel kelsz ki reggelente az ágyból.

Ha szeretnél tisztán látni és szeretnél végre elindulni a Saját utadon, akkor kérd személyre szabott ajánlatod!

"Hiszem azt, hogy nincsenek véletlenek és oka van annak, hogy bizonyos időben, életszakaszban, azok az emberek lépnek be az életünkbe, akiknek fontos szerepe van! A legjobb pillanatban találtam Rád. Pont, amikor tele voltak kérdésekkel és kétségekkel, az viszont nem volt kérdés, hogy írok Neked! 😊 Rögtön bizalmasan tudtam neked megnyílni, őszintén mindenről beszélgetni, mintha egy barátnő lennél, de mégis éreztem a „szakmai hozzáértést”. Kérdéseiddel rávezettél a megoldásra, ami bennem volt, csak nem láttam a fától az erdőt 😊 Mindig vártam az újabb beszélgetést, és hatalmas feltöltődés volt, receptre írnám fel mindenkinek! Életre szóló tanácsokat, útmutatásokat kaptam és ezért nagyon hálás vagyok Neked!"
Menyhártné Vitányi Lilla
IT manager
"Van az úgy, hogy valahogy megnyugszunk egy másik ember jóvoltából, valahogy a jelenléte, a hangja, a személye hat ránk úgy, hogy a problémáktól, kétségektől feszülten szikrázó énünk egyszer csak kellemes zizegésbe vált, majd egy otthonos, jóleső helyen találja magát. Szívből ajánlom Lenát mindazoknak, akik vágynak ezt megtapasztalni, megérkezni egy olyan helyre, ahol önmaguk lehetnek, és legfőként egy még jobb önmagukká válhatnak."
Kokas Szilvia
Life Coach
"Lena személyisége már az első perctől magával ragadott. A belőle áradó nyugalom és béke érzése biztonságot adott nekem, segített ellazulni, és megnyílni. Az ülések alatt folyamatosan rám figyelt, nagyon jól megérezte mikor van szükségem egy újabb kérdésre vagy éppen csak csendre ahhoz, hogy tovább tudjak lendülni egy-egy elakadásnál. Szeretetteljesen terelgetett céljaim elérése felé és közben folyamatosan motivált azok elérésében. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani támogató beszélgetéseit."
Dr. Kogyilla Tímea
Művelődés szervező, Life és Art Coach

Jelentkezés