fbpx

A 4 tudatossági szint

Megismered a 4 tudatossági szintet és azok működését. Elsajátítod mindazon gyakorlatokat, eszközöket és szokásokat, amiket a kivételes emberek használnak arra, hogy értéket teremtsenek, és a legmagasabb tudatossági szinten éljék az életüket. Ezzel a programmal a személyes és spirituális fejlődésedben egy olyan szintet tudsz elérni, aminek a segítségével függetleníteni tudod magad a nehezítő körülményektől, és ellenszélben is meg tudod valósítani az álmaidat. 

Időtartam: 12 alkalom

Rövid leírás

A kivételes emberek nem szerencsések. Ők értik a titkot. Mégpedig a tudatossági szintekben rejlő titkot. Személyes és spirituális fejlődésünkben 4 tudatossági szinten tudunk létezni.

Ha ismerjük ezeket a szinteket és az egyes szintek eléréséhez szükséges eszközöket, gyakorlatokat és szokásokat beépítjük az életünkbe, akkor megvan a lehetőségünk az életet a teljes potenciálunkkal élni.

Minél magasabb tudatossági szinten élünk, annál kiegyensúlyozottabb lesz a munkánk, a kapcsolataink, a pénzügyeink és az egészségünk. 

 

A kivételes emberek mindset program segítségével:

  • megismered a 4 tudatossági szintet, és megérted melyik életterületeden, melyik szinten tartózkodsz
  • megismered azokat a szokásokat, eszközöket és gyakorlatokat, amelyek segítségével a következő szintre léphetsz
  • tisztán fogod látni hol szeretnél tartani 3-5 év múlva az életedben, és elkészül az ÉLÉNK VÍZIÓD, ami térképed ad a kezedbe, hogy elérhesd a vágyott életedet
  • könnyebben kezeled az élet kihívásait, a félelmeid ellenére cselekvőképes leszel
  • olyan önimseretet kapsz, a mi által tisztán látod az értékeidet, és büszkén vállalod majd fel az egyéniségedet
  • megtanulsz elengedni, és beengeded a pozitív változást az életedbe
"Szeretnék visszajelzést adni Lenával, és az ő munkásságával kapcsolatban. És mindezt azért, hogyha valaki saját magában kételkedik, hogy "megpróbáljam, ne próbáljam meg", én azt tudom mondani, hogy ha ezt az oldalt olvassa, akkor a legjobb helyen jár, és a legjobb emberhez került! Így nincs mit habozni fel kell venni vele a kapcsolatot, és aztán mindenki saját magán észre fogja venni azt hogy mekkora változáson is tud keresztül menni egy ember. Hogy milyen szemléletmódot tudunk váltani a berögződöttből nyitunk az új felé, és aztán kinyílik számunkra a világ. Màr régóta próbáltam úgymond önfejleszteni magamat, vettem könyveket, olvastam oldalakat … de éreztem, hogy valami hiányzik, valami plusz. Aztán elkezdtem nézni Coachingokat, de akiket olvastam valahogy nem éreztem azt, hogy "na nekem velük kell dolgoznom". Valami mindig hiányzott: az a pici plusz. Aztán egyik barátnőm ajánlotta Lenát, hogy nézzem meg az oldalát. Gondoltam magamban, hogy oké végül is egy megnézést megér, és ahogy elkezdtem olvasni az oldalt meg az ő munkásságát egyből éreztem azt, hogy na igen ez az a kis plusz ami nekem kell amire nekem szükségem van, ami hiányzott. Elkezdtünk együtt dolgozni. Érezhető volt hogy hétről hétre hogy fejlődök, és most is érzem saját magamon hogy a Lenának a segítsége, a tudása nagyon jó hatással volt rám és a fejlődésemre. Nagyon tetszett az hogyha bármiben segítséget kértem tőle, vagy elakadtam, tényleg mindig válaszolt az üzeneteimre, nagyon rugalmas és segítőkész, lelkiismeretes. **Rávezet mindig a dolgokra soha nem mondja meg azt hogy most ezt is ezt csináld ha nem annyira speciális kérdéseket tud feltenni amire már ha válaszoltam is tudtam a megoldást hogy mit csináljak. Mindig nagyon jól rá tud vezetni mindenre. ** Észrevettem azt hogy az életem pozitív irányba elkezdett változni. A kapcsolataim akár a barátaimmal, akár a családdal is pozitív irányban változott. Hálás vagyok neki hogy megismerhettem benne egy igen jó embert, és hogy nekem is megtudta mutatni, hogy mi is a helyes út. Amikor felvettem vele a kapcsolatot mindig szürke kis egérnek neveztem magamat, de most már érzem hogy nem vagyok az hanem igenis elkezdtem az életnek a pozitív oldalát élni."
Jatyel Zsanett
"Számomra az első modul segített elindulni az Élet felé. Hihetetlenül alacsony rezgésen voltam, amikor belevágtam. Egy hatalmas pofon utáni kilábalásból éreztem, hogy hiányzik valami az életemből. Maga az Élet. Az, hogy igen is szeressem magam, elfogadjam magam, ne legyen nehezemre minden egyes nap, ne csak túléljek, hanem megéljek! Szerettem volna fejlődni, ami által megtanulom kezelni magam, elfogadni magam és másokat,kiegyensúlyozottabban tudom nevelni a kisfiam, pozitív példát mutathatok neki és másoknak is. Majd felhívtam Lenat. Megbeszéltünk mindent és belevágtam. S hogy mit kaptam tőle? Egy teljesen más világ nyílt ki előttem. T**ürelmesebb lettem, boldog, kiegyensúlyozott, a problémákat megoldandó feladatként igyekszem kezelni és nem belehajszolni magam, hogy jajj most mi lesz... Javultak a kapcsolataim, hiszen elfogadóbb, megértőbb lettem. Tudok segíteni másoknak a megszerzett tudás által. Totál más emberként élem a mindennapjaimat, mint azelőtt. **S ez csodás dolog! Nagyon hálás vagyok Lenanak, hogy segített és segít mai napig. 100%-ban megbízható, őszinte, nagy tudással és hatalmas szeretettel! Köszönöm! 😊"
Mazurkáné Pekár Anikó
Édesanya, szakápoló
Miben sikerült fejlődnöd az együttműködésünknek köszönhetően? "Elsősorban gondolkodásmódban. Céltudatosabb lettem, rengeteg félelmemet felfedeztem, és sikerült túl lépni rajtuk. Új szokásokat vezettem be, amelyek támogatják céljaim elérését." Mely életterületeiden tapasztaltál pozitív változást az együttműködésnek köszönhetően? "Az egészségemben, gondolkodásmódomban, személyes fejlődésemben. Hatékonyabb vagyok, mégis egyensúlyban." "Megtaláltam és megélhetem az életfeladatomat, miközben spirituálisan is fejlődtem." Mi volt a legnagyobb kihívásod, ami miatt fontosnak érezted, hogy belevágj a programba? "Nem találtam a helyem az életben, és úgy éreztem elvagyok veszve a nagyvilágban. Nem tudtam merre induljak, mi legyen az első lépés." Mit kaptál a program által? "Új szemléletmódot, új hasznos szokásokat és gyakorlatokat. Önbecsülést, megértést, megbékélést és elengedést. Magasabb tudatosságot, jobb egészségi állapotot, bőségtudatot. Hatékonyabbá váltam. Tudatosabb kapcsolatokat élek meg. Megtaláltam az önbeteljesítéshez vezető utat, megélem az örömöt a jelenben és rengeteg tudást kaptam." Kinek ajánlod a programot? "Akik keresik a helyüket a világban és nem tudják milyen szokások, módszerek és gondolkodásmód szükséges hozzá."
Varga Kitti
Személyi edző

Jelentkezés